Frisör i Västerås

Hej på er alla fina! Vilken vecka jag har haft. Helgen har nu tillslut verkligen slutförts och balen och alla förberedelser inför studenten är nu genomförda. Kan inte med de rätta orden verkligen förklara hur enormt tacksam jag är för att ha fått uppleva dessa helt enastående dagarna tillsammans med min fantastiska familj och mina helt enastående vänner. Allt gick verkligen enligt planerna och balen var något så vansinnigt roligt så har verkligen svårt att beskriva med ord hur enastående bra hela denna upplevelsen var. Inför balen så ville jag verkligen ha mig en riktig frisör i Västerås som verkligen vet vad hon gör och verkligen kunde utföra arbetet på ett sätt som gör så att mitt hår verkligen kunde bli som jag hade drömt om. Som tur var så kontaktade jag Glam 5 Stylestudio som arbetar som just frisör i Västerås och måste även passa på att rekommendera dem för det helt otroliga arbetet dem genomförde för mig. Kändes verkligen fantastiskt roligt att ha en frisör somm verkligen visste vad dem gjorde. 

Du gillar kanske också...