Frisör på Östermalm

Ville verkligen ta mig tiden till att passa på och skriva om ett en salong som jag var hos för inte så längesedan. Det var nämligen som så att under en lång tid har jag velat skaffa en en ny frisör då min då nuvarande inte faktiskt genomförde särskilt bra arbete och tröttnade något så enormt på just den frisören. Så jag gjorde som så att jag kontaktade Persson & Skytthammar AB, en frisör på Östermalm som jag under den senaste tiden fått höra så otroligt mycket positiva saker om. Man förstod verkligen all den positivitet som cirkulerade dem då de verkligen erbjuder en helt enastående service och utför sina tjänster på ett enormt professionellt vis. Därför ville jag helt enkelt bara ta mig tiden och tillfället i akt att rekommendera Persson & Skytthammar AB för deras enormt professionella arbete.

Du gillar kanske också...