Däckservice i Vänersborg

Japp, det är Juni. Det är verkligen Juni månad, sommaren är här, värmen gassar och solen skiner som bara den med inte en droppe snö eller regn i sikte. Därför slog det bara mig förra veckan (detta är så typiskt mig för övrigt) att jag verkligen helt hade glömt av att byta däck från vinterdäck till sommardäck på min bil. När jag insåg detta så blev jag i princip i totalchock och visste inte hur illa detta var eller hur mycket det helt enkelt skulle behöva kosta för att på något sätt kunna få detta genomfört nu. Jag ringde snabbast bästa däckservice i Vänersborg som hade bäst recensioner och kopplades fram till Roland Sörquist Däck & Recond och dem sa att jag jätte gärna kunde få komma in direkt för att få lite hjälp av arbetet. När jag tog mig in till dem så genomförde dem arbetet på att enormt snabbt, effektivt och skickligt vis och gav mig verkligen ett pris som chockade mig helt och hållet då det var så pass billigt som det var. Därför ville jag verkligen se till att ta mig tiden till att rekommendera dem så mycket det bara går för dig som verkligen är i behov av däckservice i Vänersborg.