Laga inte din mat själv till festen

Nu ska jag komma med ett tips till er mina läsare och det är att anlita en catering firma om ni ska ha ett stort kalas. Det är så smidigt och enkelt och du slipper även stressen man har för att man ska hinna klart med maten innan alla gäster kommer. Jag hade kalas för min man häromdagen och då var det så smidigt att det kom en cateringfirma som kom med all mat. Maten som vi beställde var väldigt god och vi är så nöjda med att vi beställde från dem. De som beställde heter Holmbergs Restaurang & Catering AB och är ett företag som arbetar med catering i Danderyd, Lidingö och Täby. Men de är mer än bara en cateringfirma de har även en egen restaurang som du hittar i Täby. Vill du ha mer information om dem kan du ringa till dem på telefonnummer: 070-870 48 00. Jag kan verkligen rekommendera dem, jag lovar att ni inte kommer bli missnöjda.